
Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
10 min
Totalt
25 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 4 päron
- 2 dl vatten
- 2 dl strösocker
- 2 kanelstänger
- 2 kardemummakärnor
Dela recept
Instruktioner
- Skala och skär päronen i klyftor.
- Koka upp socker, vatten och alla kryddor i en kastrull och sjud ca 10 minuter.
- Lägg i päronen och låt koka i ca 10 minuter eller tills päronen är mjuka.
- Ta bort kastrullen från värmen och låt päronen svalna i sirapen.
- Förvara inlagda päronen i en burk i kylskåpet.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.