Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Passiv
24 h
Totalt
24 h 30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 4 stora rödbetor, skalade och skivade
- ½ dl vitvinsvinäger
- ¼ dl strösocker
- ¼ tsk salt
- ¼ tsk svartpeppar
- 2 vitlöksklyftor, skalade
- 2 dillstjälkar
Dela recept
Instruktioner
- Koka rödbetorna i saltat vatten tills de är mjuka, ca 20 minuter. Låt svalna.
- Blanda vinäger, socker, salt, svartpeppar och vitlök i en liten kastrull. Koka upp blandningen och låt den sjuda i några minuter tills sockret har löst sig.
- Lägg rödbetorna i en burk eller en lufttät behållare. Häll den varma marinaden över rödbetorna och lägg på dill.
- Sätt på locket och förvara i kylskåpet i minst 24 timmar för att låta smakerna utvecklas.
- Använd som en salladsingrediens eller som ett tillbehör till en måltid.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.