Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
5
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderTårtbotten
- 3 färdiga tårtbottnar (ca18-20 cm i Ø)
Fyllning
- 1 l jordgubbar
-
3 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
-
2 paket
Valio Laktosfri kvarg jordgubbLaktosfri kvarg med fyllig och rund smak av jordgubb. God som den är tillsammans med…
- 2 dl jordgubbssylt
- 3 dl banan
Garnering
- 3 dl jordgubbar
Dela recept
Instruktioner
- Gör tre tårtbottnar enligt ett klassiskt recept eller köp en färdig tårtbotten i tre delar.
- Skiva jordgubbarna tunt.
- Vispa grädde i en skål. Vänd ner kvarg och 1 dl jordgubbar.
- Lägg på hälften av jordgubbsylten och jordgubbarna. Skiva över den ena bananen. Bred på en fjärdedel av gräddblandningen, men inte hela vägen ut till kanten.
- Lägg en tårtbotten ovanpå och gör nästa tårtlager på samma sätt.
- Lägg på den sista tårtbottnen och bred på resten av gräddblandningen runt om och över tårtan.
- Dekorera med jordgubbar.
Till recepten
Dela recept