Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
3 h
Totalt
3 h 10 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn125°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 rimmad skinka
- 1 ägg
- 1 msk senap
- 2 msk dijonsenap
- 1 msk strösocker
- 3 msk ströbröd
Dela recept
Instruktioner
- Sätt ugnen på 125°C.
- Ta av plasten på skinkan men behåll nätet på. Lägg skinkan i en ugnsform med svålen uppåt och stoppa in en termometer.
- Grädda skinkan i nedre delen av ugnen tills termometern visar ca 72°C, ca 1,5-2 timmar.
- Ta ut skinkan ur ugnen och ta bort nätet när skinkan svalnat.
- Sätt ugnen på 225 °C. Lägg skinkan i en ugnsform.
- Rör ihop ägg, senap och socker och pensla på skinkan.
- Strö över ströbröd och griljera skinkan i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
- Låt svalna och skär i tunna skivor innan servering.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.