Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Totalt
15 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
4 dl
Valio Laktosfri grekisk yoghurt naturell 0,4%Krämig och len laktosfri grekisk yoghurt med låg fetthalt, goda bakterier och rik på protein.…
- ½ dl granola
Kardemummastekta äpplen
- 1 äpple
-
1 msk
Valio Laktosfri smör (till stekning)Smör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 1 msk honung
- 1 krm kardemummakärnor (mortlade)
Dela recept
Instruktioner
- Kärna ur och tärna äpplet.
- Värm en stekpanna med smör till medelhög temperatur. Stek äppelbitarna i ca 1 minut. Tillsätt honung och kardemumma och stek vidare ett par minuter.
- Låt äppelbitarna svalna.
- Lägg upp den krämiga yoghurten i skålar och toppa med stekta äpplet och granola.
Till recepten
Dela recept