Fortsätt till innehållet
Kardemummastekt äpple med grekisk yoghurt

Kardemummastekt äpple med grekisk yoghurt

Toppa din favorityoghurt med kardemummastekt äpple och granola, så har du både en god och mättande frukost eller mellanmål.

Kardemummastekt äpple med grekisk yoghurt

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder

Kardemummastekta äpplen


Instruktioner

  1. Kärna ur och tärna äpplet.
  2. Värm en stekpanna med smör till medelhög temperatur. Stek äppelbitarna i ca 1 minut. Tillsätt honung och kardemumma och stek vidare ett par minuter.
  3. Låt äppelbitarna svalna.
  4. Lägg upp den krämiga yoghurten i skålar och toppa med stekta äpplet och granola.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.