Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Passiv
12 min
Totalt
42 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarbröd
- Ugn200°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
150 g
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 4 dl vetemjöl
-
½ dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- ½ krm salt
- 2 dl pärlsocker
Dela recept
Instruktioner
- Värm ugnen till 200.°C.
- Mixa tärnat smör och vetemjöl smuligt i en matberedare. Tillsätt grädde och salt och mixa till en deg.
- Rullar bollar (ca 30 g i varje) och rulla ut dem till längder som du forma till kringlor.
- Fyll en skål med pärlsocker och doppa kringlornas ovansida i sockret. Lägg på en plåt med bakplåtspapper..
- Grädda i mitten av ugnen i 10-12 minuter. De skall bara ha fått ytterst lite färg i kanten.
Till recepten
Dela recept