Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 4 ägg
- 200 g matjesill
- 2 msk majonnäs
-
2 msk
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 1 msk gul lök, finhackad
- 1 msk kaviar
- 1 msk dill, finhackad
- 2 msk gräslök, finhackad
- 1 krm salt
- 1 krm svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Koka äggen ca 7 min. Spola kallt och låt svalna. Skala och finhacka dem.
- Häll av spadet på sillen men spara det. Hacka sillen fint.
- Blanda sillen med ägg, créme fraiche, majonnäs, lök, kaviar, dill och gräslök. Smaka av med salt och peppar.
- Garnera gärna med lite extra örter.
- Servera gubbröran med kavring, rågbröd eller toast.
Till recepten
Dela recept