
Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
15 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
4
stjärnor av fem
2 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
2 msk
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 2 vitlöksklyftor
- 2 kviar timjan, färsk
- 500 g gnocchi
- ca 380 g vita bönor, stora, kokta
Citronsås
-
2½ dl
Valio Laktosfri matgräddeValio laktosfri matgrädde kan användas i varm matlagning såsom soppor, såser och ugnsrätter. Tål långvarig…
-
1 dl
Valio Laktosfri grekisk yoghurt naturell 0,4%Krämig och len laktosfri grekisk yoghurt med låg fetthalt, goda bakterier och rik på protein.…
- 1 msk honung, flytande
- 1 msk ingefära, finriven
- ½ citron, saft och skal
- 1 nypa gurkmeja
- 0 kg salt och svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Skala och hacka fint vitlöken och fräs den mjuk i en stekpanna med smör ca 5 minuter. Tillsätt timjan och gnocchi och fräs tills gnocchin börjar få färg.
- Häll av vätskan från bönorna och lägg bönorna i stekpannan.
- Blanda ingredienserna till såsen och rör ner i pannan. Koka ihop några minuter tills gnocchin mjuknat. Smaka av med med salt och rejält med peppar. Tillsätt mer citronsaft om du vill ha en syrligare pasta.
- Servera med riven ost.
Till recepten
Dela recept