Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 300 g spaghetti
- 1 gul lök
- 1 vitlök
-
1 msk
Valio Laktosfri smör (till stekning)Smör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 400 g varmrökt lax
- 100 g babyspenat
-
3 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- ½ citron, rivet skal
- 40 g parmesan, riven
- 0 kg salt och peppar
- 1 msk gräslök, hackad
- 60 g pinjenötter, rostade
Dela recept
Instruktioner
- Koka pastan al dente enligt anvisningen på förpackningen.
- Skala och finhacka vitlöken.
- Skala, halvera och skiva löken.
- Fräs lök och vitlök i smör i en stor stekpanna.
- Häll på grädden och riv i citronskal, koka ca 5 minuter.
- Tillsätt pastan och låt det småkoka i ca 1 minut.
- Smula ner laxen och smaka av med salt och peppar.
- Servera pastan i stora djupa tallrikar. Riv över parmesan och strö över lite gräslök och pinjenötter.
Till recepten
Dela recept