Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
2 h
Totalt
2 h 15 min
Svårighetsgrad
-
Erfarna bröd
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 2 äggvita
- 4 dl florsocker
- 1 tsk vaniljsocker
Dela recept
Instruktioner
Kristyr
- Sikta florsocker och vaniljsocker ner i en bunke.
- Vispa äggvitan skummig i en rostfri bunke tillhörande en assistent. Tillsätt sockret lite i taget medan du vispar på medelhastighet. Vispa tills du har en tjock blank kristyr. Det skall bli stabila toppar när du lyfter vispen.
- Fyll en spritspåse med kristyr och klipp ett litet hår, ca 1 mm. Du kan också använda en liten rund tyll.
- Låt kristyren torka några timmar innan du rör pepparkakorna.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.