Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
35 min
Totalt
50 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn200°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 500 g kycklingbröstfiléer
- 4 potatisar
- 1 gul lök
- 1 lime
-
380 g
Valio Middagsmagi grytbas korma indianMiddagsmagi grytbas korma indian är en färsk grytbas gjord på en bas av tomat &…
- 30 g babyspenat
- 1 dl jordnötter
- 0 kg salt och svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Skär kycklingen i stora bitar. Tvätta och skär potatisen i klyftor. Skala och skiva löken.
- Lägg allt i en ugnsform (ca 30 x 30 cm) och krydda med salt och peppar.
- Dela limefrukten och pressa över saften från den ena halvan. Spara den andra halvan till servering.
- Grädda i ugnen på 200 °C i 20 minuter. Häll över grytbasen och fortsätt grädda i ca 15 minuter tills potatisen är kokt.
- Toppa med färsk spenat och nötter. Dela limen som är kvar i klyftor och servera till.
Till recepten
Dela recept