Förberedelsetid
Aktiv
40 min
Totalt
40 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 3 msk röd currypasta
- 150 g gul lök, tärnad
- 2 vitlöksklyftor, finhackade
-
50 g
Valio smör normalsaltatVårt smör kärnar vi på traditionellt vis med färsk grädde och en nypa salt för…
-
5 dl
Valio Laktosfri matgrädde FoodserviceValio Laktosfri matgrädde kan användas i varm matlagning såsom soppor, såser och ugnsrätter. Tål långvarig…
- 4 dl kokosgrädde
- 3 msk kycklingfond
- 1 kg kycklingbröst, strimlat, stekt
- 500 g wokgrönsaker
- 100 g ananasbitar
- 2 lime, saft från
- 0 kg salt, svartpeppar och fisksås
- 0 kg koriander, färsk till garnering
Dela recept
Instruktioner
TILLAGNING
- Stek currypastan, lök och vitlök i smör i en gryta tills löken mjuknat ca 5-10 minuter.
- Tillsätt grädde, kokosgrädde, kycklingfond och kyckling.
- Låt koka på svag värme i 10 minuter.
- Tillsätt wokgrönsaker, ananas och limesaft och koka upp. Smaka av med salt, peppar och fisksås.
- Toppa med färsk koriander och servera med ris eller nudlar.
Till recepten
Dela recept