Förberedelsetid
Aktiv
45 min
Totalt
45 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
5
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 12 kycklingpannbiff 55 g, stekta
- 3 msk grönpeppar, i lag
- 100 g gul lök, hackad
-
50 g
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
-
800 g
Valio Laktosfri crème fraiche FoodserviceValio Laktosfri crème fraîche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Den kan användas…
-
200 g
Valio Laktosfri matgrädde FoodserviceValio Laktosfri matgrädde kan användas i varm matlagning såsom soppor, såser och ugnsrätter. Tål långvarig…
- 2 dl vatten
- 5 msk soja, japansk
- 3 msk dijonsenap
- 3 msk kycklingfond, koncentrerad
- 0 kg salt och svartpeppar
- 0 kg majsstärkelse
Dela recept
Instruktioner
TILLAGNING
- Tillaga kycklingpannbiffen enligt anvisning på förpackningen.
- Fräs grönpepparkornen och lök i smör.
- Tillsätt resten av ingredienserna till såsen.
- Koka ihop såsen ca 10 minuter och red eventuellt av med majsstärkelse.
- Servera biffarna med såsen, potatisgratäng och sallad.
Till recepten
Dela recept