Fortsätt till innehållet

Laktosfria muffins

Letar du efter ett laktosfritt grundrecept för muffins? Du kan sluta leta! Detta recept är snabbt, enkelt och ger dig samma goda smak - utan laktos. Perfekt för dig som föredrar eller bör välja laktosfritt. Använd detta recept som bas och lägg till bär, chokladbitar eller toppa med glasyr för att variera receptet efter tycke och smak!

Laktosfria muffins

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200ºC och klä en plåt med muffinsformar.
  2. Vispa rumstempererat smör och socker poröst.
  3. Rör i äggen och tillsätt vaniljsocker och mjölk.
  4. Blanda vetemjöl och bakpulver i en separat bunke och rör ned i smeten.
  5. Fyll formarna till cirka två tredjedelar med hjälp av två skedar.
  6. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
  7. Servera med ett glas kall mjölk!

Till recepten


Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.