Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
15 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarbröd
- Ugn200°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
150 g
Valio Laktosfri smör, rumstempereratSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 2 dl strösocker
- 2 ägg
- 1 tsk vaniljsocker
-
½ dl
Valio Laktosfri mjölkdryckI Valio laktosfri mjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
- 3 dl vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
Dela recept
Instruktioner
- Värm ugnen till 200ºC och klä en plåt med muffinsformar.
- Vispa rumstempererat smör och socker poröst.
- Rör i äggen och tillsätt vaniljsocker och mjölk.
- Blanda vetemjöl och bakpulver i en separat bunke och rör ned i smeten.
- Fyll formarna till cirka två tredjedelar med hjälp av två skedar.
- Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
- Servera med ett glas kall mjölk!
Till recepten
Dela recept