
Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
Till recepten
Ingredienser
4
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 150 g kallrökt lax
- 1 msk olivolja
- 2 tsk vit balsamvinäger
- ½ gurka
- 75 g vårlökar
- 100 g rädisor
- 80 g salladsblandning, småbladig
- 2 msk svarta sesamfrön
Ingefärskräm
-
2 dl
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 1 msk ingefära, finriven
- 1 tsk färskpressad limejuice
- 1 tsk strösocker
- salt och svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Blanda alla ingredienser till ingefärskrämen. Smaka av med salt och peppar. Ställ kallt.
- Strimla laxen.
- Blanda olja och vinäger till en dressing. Smaka av med salt och peppar.
- Skär gurkan i stavar, hacka vårlöken och skiva rädisorna. Blanda med salladen och med dressingen. Lägg upp på ett fat.
- Toppa med lax och sesamfrön. Servera med ingefärskrämen.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.