
Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 200 g lax, gravad
- 1 rödlök
- 1 syrligt äpple, litet
- 3 msk dill, finhackad
-
2 dl
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 3 msk majonnäs
- 1½ msk dijonsenap
- 1 tsk citronpeppar
- 10 skivor kavring
-
50 g
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
Dela recept
Instruktioner
- Lägg undan 1/4 del lax till garnering.
- Tärna resten av laxen fint, skala och finhacka löken och äpplet. Blanda allt med crème fraiche, majonnäs och smaka av citronpeppar.
- Skär av kanterna på brödskivorna. Bred på smöret. Dela på hälften.
- Häll blandningen på brödet. Garnera med dill.
Till recepten
Dela recept