Förberedelsetid
Aktiv
12 min
Passiv
20 min
Totalt
32 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn175°C
Recension
1
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 5 gelatinblad
- 2 dl havregryn
- 2 dl corn flakes
- 1 dl solrosfrön
- 1 tsk kardemumma
- ½ dl honung
- 0 kg kokosolja
-
2 dl
Valio Laktosfri cream cheese naturellValio laktosfri cream cheese är en naturell och krämig färskost som är god som pålägg…
-
3 dl
Valio Laktosfri kefir skogsbärValio laktosfri kefir skogsbär har en smak av solmogna hallon, jordgubb, blåbär och lingon, med…
- 2 msk honung
- 1 dl blåbär
- ½ lime, saft
Topping
- 0 kg blåbär
Dela recept
Instruktioner
- Lägg gelatinblad i blöt i kallt vatten.
- Blanda havregryn, flingor och solrosfrön. Blanda kardemumma, honung och kokosolja. Blanda om och rosta i ugn på 175°C i 15minuter.
- Blanda ihop färskost, kefir, honung, blåbär och lime. Mixa ihop.
- Värm upp gelatinbladen i 1msk vatten tills det är helt löst. Blanda ner lite i taget i kefirblandningen.
- Lägg granolan i ett glas och sen kefirblandningen ovanpå.
Topping
- Garnera med blåbär. Låt stå över natten.
Till recepten
Dela recept