Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Totalt
20 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 3 schalottenlökar
- 1 rödlök
- 1 klyfta vitlök
- 10 g gräslök
- 10 g dill
- 1 gurka
- 300 g lax, kallrökt
-
½ dl
Valio Laktosfri kefir naturellNjut av Valio laktosfri naturell Kefir med härligt frisk, porlande konsistens och mild smak. Ät…
- 1 tsk honung
- ½ citron, finrivet skal
- 1 msk kapris
- 0 kg salt och svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Skala löken och finhacka den.
- Finhacka gräslöken, dillen och gurkan och laxen.
- Blanda allt i en skål. Blanda ner kefir, honung, citronskal och kapris.
- Smaka av med salt och peppar. Toppa med citronzest.
Till recepten
Dela recept