Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Totalt
20 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 kg laxfilé
- 1 tsk salt
- ¼ tsk vitpeppar
- 2 lime, finrivet skal och saft
- 0 kg dill, finhackad
Dela recept
Instruktioner
- Lägg laxen i folie. Salta och peppra.
- Strö över rivet limeskal och pressa över limesaften.
- Grilla i ca 15 minuter eller tills laxen är klar
- Garnera med hackad dill.
- Servera med t ex vitlök- och örtdressing, färskpotatis och sallad.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.