
Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
20 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn225°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 600 g pommes frites
- 150 g lufttorkad skinka
Till servering
- 1 chili, färsk
- 20 g basilikablad
- 2 avokado
- 2 msk limejuice, färskpressad
-
1 paket á 250 g
Valio Middagsmagi ostcrème tacoMiddagsmagi ostcrème taco har en god & fyllig ostsmak och en krämig konsistens. Den laktosfria…
- 0 kg salt
Dela recept
Instruktioner
- Bred ut pommes frites på en plåt på bakplåtspapper.
- Hacka den lufttorkade skinkan och lägg ovanpå potatisen.
- Grädda i 225°C i ca 20 minuter tills potatisen fått fin färg.
- Hacka chilin och basilikan fint. Dela avokadon och ta bort kärnorna. Mosa samman avokadoköttet, chilin och basilikan i en skål. Smaka av med limesaft och salt.
- Toppa potatisen med avokadocrème och ostcrème.
Till recepten
Dela recept