Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
4 h
Totalt
4 h 10 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- ½ banan
- 1 dl oddlygood® havrebaserad gurt mango
- 1 dl oddlygood® Barista havredryck glutenfri
- 1 dl havregryn
- 1 msk chiafrön
- 1 msk kokos, riven
- 1 nypa salt
- 1 dl mango
Topping
- 1 dl Valio Oddlygood® havrebaserad gurt hallon
- 1 dl hallon, färska eller tinade frysta
- 1 msk kokos, riven
Dela recept
Instruktioner
- Skala, skär av och mosa mangoköttet med en gaffel eller mixer. Lägg i botten av serveringsglasen.
- Mosa banan i en skål och blanda med havregurt och havredryck.
- Tillsätt havregryn, chiafrön, kokos och salt. Blanda ordentligt och häll ovanpå mangon i glasen.
- Låt stå minst 4 timmar, gärna över natten.
- Toppa med havregurt, hallon och kokos.
Till recepten
Dela recept
Se även
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.