Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
15 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Bakentusiast
- Ugn225°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
250 ml
Valio PROfeel® proteinmilkshake hallon & chokladDenna ljuvligt krämiga proteinshake med smak av hallon & choklad innehåller hela 25g protein/förpackning. Produkten…
-
180 g
Valio PROfeel® proteinpudding chokladValio PROfeel® proteinpudding är ett gott och krämigt mellanmål med smak av fyllig choklad. Produkten…
- 1 dl mandelmjöl
- 1 dl kokosmjöl
- 3 ägg
- 10 dadlar, urkärnade
- 1½ tsk bakpulver
- 50 g kokosfett
- 225 g hallon
Dela recept
Instruktioner
- Blanda alla ingredienser utom färska hallon i en mixer.
- Mixa smeten jämn och häll i hälften av hallonen. Rör om försiktigt.
- Smöra en rektangulär form med kokosfett.
- Häll i smeten och grädda mitt i ugnen på 225°C i ca 15 minuter.
- Låt kaka svalna och skär i fyrkantiga bitar ca 5x5 cm.
- Toppa med resten av hallonen. Garnera med färsk mynta.
Till recepten
Dela recept