Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Totalt
15 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 350 g pasta t ex fusilli
- 280 g bacon
-
250 g
Valio Middagsmagi ostcrème cheddarMiddagsmagi ostcrème cheddar har en god & fyllig ostsmak och en krämig konsistens. Den laktosfria…
- 70 g hackad spenat, fryst och tinad
Dela recept
Instruktioner
- Koka pastan al dente i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen.
- Strimla baconet fint och stek det krispigt i en stekpanna utan fett. Lägg baconet på hushållspapper så att fettet rinner av.
- Häll av vattnet från pastan men spara ca 1 dl pastavatten.
- Krama ur spenaten och lägg i pastakastrullen tillsammans med ostcrèmen. Värm upp såsen och vänd ner pastan. Låt allt blir varmt och späd med pastavatten, lite i taget, till en lagom konsistens.
- Toppa med bacon.
Till recepten
Dela recept