Förberedelsetid
Aktiv
40 min
Totalt
40 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 kg majs, frusen eller konserverad
-
120 g
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 1 dl grönsaksfond, koncentrerad
- 4 l vatten
-
6 dl
Valio Laktosfri vispgrädde UHT FoodserviceValio Laktosfri vispgrädde kan användas i både matlagning, efterrätter och bakverk. Använd den i varm…
- 20 g sambal oelek
- 40 g örter, hackade
Dela recept
Instruktioner
- Häll av eventuell vätska från majskornen och fräs dem mjuka i lite smör i en stor kastrull.
- Tillsätt buljong, fond, vatten och grädde. Låt koka på svag värme i ca 10 minuter.
- Smaka av med sambal oelek, salt och peppar.
- Mixa soppan slät och koka upp den igen.
- Toppa med örter vid servering.
Till recepten
Dela recept