Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
20 min
Totalt
35 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarbröd
- Ugn200°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 5 dl vetemjöl
- 2 dl socker
- 2 tsk bakpulver
- 2 tsk vaniljsocker
-
2 dl
Valio Laktosfri mjölkdryck 3%I Valio laktosfri mjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
-
100 g
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 1 ägg
Topping
- 0 kg florsocker
Dela recept
Instruktioner
- Blanda de torra ingredienserna i en skål. Vispa ihop i mjölk, smör och ägg till en klumpfri smet.
- Fördela smeten i de smorda formarna på muffinsbrickan eller i muffinsformar.
- Grädda i 200 grader i mitten av ugnen i ca 20 min.
- Sikta florsocker över de avsvalnade muffinsarna.
Till recepten
Dela recept