Fortsätt till innehållet
Nachoplåt med grillad kyckling

Nachoplåt med grillad kyckling

Gör en smarrig nachoplåt nästa gång det är fest! Det är den perfekta partyrätten - lätt att laga, perfekt att dela om man är många och uppskattad av alla. Det här receptet räcker till 4-8 personer beroende på om det är ett snack innan maten eller en helrätt.

Nachoplåt med grillad kyckling

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • 400 g nachochips
  • 400 g grillad kyckling
  • 150 g pimientos de padrón (padron paprika)
  • 400 g tomatsalsa
  • 250 g
    Valio Middagsmagi ostcrème cheddar
    Middagsmagi ostcrème cheddar har en god & fyllig ostsmak och en krämig konsistens. Den laktosfria…
    Valio Middagsmagi ostcrème cheddar

Till servering


Instruktioner

  1. Sprid ut chipsen på en plåt med bakplåtspapper.
  2. Skär den färdiggrillade kycklingen i mindre bitar. Dela padrónes som är stora. Fördela kyckling och padrónes på chipsen, klicka över ostcrèmen och hälften av salsan.
  3. Grädda i mitten av ugnen i 225° i ca 8 minuter tills chipsen fått lite färg.
  4. Toppa plåten med hackad koriander. Lägg resten av salsan, crème fraiche och guacamole i skålar och servera till.

Till recepten


Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.