Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
8 min
Totalt
23 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn225°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 400 g nachochips
- 400 g grillad kyckling
- 150 g pimientos de padrón (padron paprika)
- 400 g tomatsalsa
-
250 g
Valio Middagsmagi ostcrème cheddarMiddagsmagi ostcrème cheddar har en god & fyllig ostsmak och en krämig konsistens. Den laktosfria…
Till servering
- ½ dl färsk koriander
-
200 g
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 250 g guacamole
Dela recept
Instruktioner
- Sprid ut chipsen på en plåt med bakplåtspapper.
- Skär den färdiggrillade kycklingen i mindre bitar. Dela padrónes som är stora. Fördela kyckling och padrónes på chipsen, klicka över ostcrèmen och hälften av salsan.
- Grädda i mitten av ugnen i 225° i ca 8 minuter tills chipsen fått lite färg.
- Toppa plåten med hackad koriander. Lägg resten av salsan, crème fraiche och guacamole i skålar och servera till.
Till recepten
Dela recept