Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
20 min
Totalt
35 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn175°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 8 ägg
- 20 g babyspenat
- 70 g champinjoner
- 70 g laktosfri fetaost
-
1½ dl
Valio Laktosfri matgräddeValio laktosfri matgrädde kan användas i varm matlagning såsom soppor, såser och ugnsrätter. Tål långvarig…
- 0 kg salt & peppar
- 0 kg parmesanost
Topping
-
1 dl
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 0 kg basilika, färsk
Dela recept
Instruktioner
- Värm ugnen till 175 grader, varmluft. Ställ ut 10 muffinsformar i en muffinsplåt.
- Skiva champinjonerna, hacka senaten grovt och smula fetaosten. Fördela champinjoner, fetaost och spenat i formarna.
- Vispa ihop ägg och grädde, salt och peppar i en bunke. Häll omelettsmeten i formarna över fyllningen, fyll ca 3/4 av formen. Riv över parmesanost efter smak. Grädda i mitten av ugnen i 15-20 minuter.
Topping
- Toppa med crème fraiche och basilika.
Till recepten
Dela recept