Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Passiv
2 h
Totalt
2 h 30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderÖrtmousse
-
1 dl
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
-
½ dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 4 %Prova vår extra krämiga naturella yoghurt utan laktos. Yoghurten är lika god till frukost eller…
- 8 basilikablad
- 2 gelatinblad
Basilikasill
- 1 msk majonnäs
-
1 msk
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 2 inläggningsfiléer av sill
- 8 basilikablad
Dela recept
Instruktioner
Örtmousse
- Blötlägg gelatinbladen 5 minuter i kallt vatten. Krama ur bladen och smält i ett vattenbad.
- Mixa samman yoghurt, creme fraiche, basilika och gelatin i en mixer.
- Häll upp i serveringsglasen och ställ kallt ca 2 timmar så att de stelnar.
Basilikasill
- Finhacka basilikan och strimla sillen. Blanda med majonnäs och crème fraiche.
- Smaka av med peppar.
- Lägg sillen på moussen.
- Garnera gärna med basilikablad.
Till recepten
Dela recept