Fortsätt till innehållet
Ostgratinerade tortillasnack

Ostgratinerade tortillasnack

Kryddiga tortillasnacks är goda som tillbehör till en soppa eller gryta. Vid festligare tillfällen passar de som snacks med en guacamole eller annan god dipp.

Ostgratinerade tortillasnack

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder

Instruktioner

  1. Lägg bröden på en plåt med bakplåtspapper.
  2. Klicka ut ostcrèmen med en sked. Om ostcrèmen är för tjock kan du röra ner en skvätt vatten eller mjölk.
  3. Strö på fröna.
  4. Grädda i övre delen av ugnen i 250°C 3-4 minuter. Se upp så att inte brödet bränns.
  5. Skär de varma bröden i mindre bitar. Låt svalna.
  6. Servera som tillbehör till soppa eller sallad eller som mellanmål.

Till recepten


Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.