Fortsätt till innehållet
Overnight oats med mango och kokos

Overnight oats med mango och kokos

Overnight oats är är tacksamt att laga då det går fort, är enkelt och kan förberedas kvällen innan. Den här gröten är har en lite exotisk smak av mango och kokos och är vegansk. Om du använder glutenfria havregryn blir frukosten även glutenfri.

Overnight oats med mango och kokos

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl oddlygood® ekologisk mandeldryck
  • 2 dl oddlygood® havrebaserad gurt naturell
  • 2 msk kokosflingor
  • 2 msk lönnsirap
  • 200 g mango, fryst, tärnad
  • lime, saft och rivet skal

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienserna i en skål.
  2. Häll upp i glas, skålar eller burkar. Täck med lock eller plastfolie.
  3. Låt stå i kylen minst 4 timmar, gärna över natten.
  4. Toppa gärna med lite extra mango och kokosflingor.


Se även

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.