
Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Passiv
6 h
Totalt
6 h 20 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderOvernight oats
-
1¾ dl
Valio Laktosfri kefir 0,4%Fräscht porlande laktosfri naturell lättkefir, nyckelhålsmärkning och med goda bakterier (LGG). Passar utmärkt att dricka…
- 1 dl havregryn
- 1 msk chiafrön
- 1 tsk kakao
- 1 tsk lönnsirap
- ½ krm salt
Topping
- 25 g kadaifdeg
- 1 msk pistagekräm
- 1 msk smält mörk choklad (70%)
- 1 msk skalade pistagenötter
Dela recept
Instruktioner
- Blanda alla ingredienser till overnight oatsen i ett glas. Plasta och låt stå ett par timmar eller över natten.
Topping
- Skär kadaifdegen i mindre bitar och stek i smör på medelvärme. När trådarna fått lite färg och känns krispiga tar du av stekpannan från värmen och smälter i pistagekrämen. Blanda till en jämn massa.
- Lägg på overnight oatsen och ringla smält choklad över. Toppa med hackade pistagenötter.
Till recepten
Dela recept