Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
6 h
Totalt
6 h 10 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
¾ dl
Valio Laktosfri mjölkdryck 3%I Valio laktosfri mjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
-
½ dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 4 %Prova vår extra krämiga naturella yoghurt utan laktos. Yoghurten är lika god till frukost eller…
- 1 dl havregryn
- 1 krm vaniljpasta
- ½ tsk lönnsirap
- ½ krm kardemumma (stött)
- ½ krm salt
Hallonkompott
- 1 dl hallon (frysta)
- 1 tsk lönnsirap
Topping
-
½ dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 4 %Prova vår extra krämiga naturella yoghurt utan laktos. Yoghurten är lika god till frukost eller…
- 1 msk mandelsmör
- 1 tsk rostat bovete
- ½ krm kardemumma, stött
Dela recept
Instruktioner
Overnight oats
- Blanda ihop allt till overnight oatsen i en burk. Plasta och ställ in i kylen 6 timmar eller över natten.
Hallonkompott
- Tina och koka upp hallonen. Mosa med en gaffel och söta med lönnsirap.
Topping
- Toppa med yoghurt, hallonkompott, nötsmör, rostat bovete och kardemumma.
Till recepten
Dela recept