Fortsätt till innehållet
Overnight oats med hallon och nötsmör

Overnight oats med hallon och nötsmör

En krämig och god overnight oats – perfekt som en mättande frukost eller mellanmål. Toppa med yoghurt eller kvarg och ringla över mandelsmör. Avsluta med en hemgjord kompott sötad med lönnsirap.

Overnight oats med hallon och nötsmör

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder

Hallonkompott

  • 1 dl hallon (frysta)
  • 1 tsk lönnsirap

Topping

  • ½ dl
    Valio Laktosfri yoghurt naturell 4 %
    Prova vår extra krämiga naturella yoghurt utan laktos. Yoghurten är lika god till frukost eller…
    Valio Laktosfri yoghurt naturell 4% 1000 g
  • 1 msk mandelsmör
  • 1 tsk rostat bovete
  • ½ krm kardemumma, stött

Instruktioner

Overnight oats

  1. Blanda ihop allt till overnight oatsen i en burk. Plasta och ställ in i kylen 6 timmar eller över natten.

Hallonkompott

  1. Tina och koka upp hallonen. Mosa med en gaffel och söta med lönnsirap.

Topping

  1. Toppa med yoghurt, hallonkompott, nötsmör, rostat bovete och kardemumma.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.