
Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
8 h
Totalt
8 h 10 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
4.33
stjärnor av fem
3 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 dl havregryn
-
1 dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 2,5%Njut av vår härligt krämiga naturella yoghurt utan laktos. Med sin milda, goda smak är…
- 1 tsk honung, flytande
- 1 msk pistagekräm
- ½ tsk vaniljpasta
- ½ krm salt
Pistageyoghurt
-
½ dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 2,5%Njut av vår härligt krämiga naturella yoghurt utan laktos. Med sin milda, goda smak är…
- 1 msk pistagekräm
Topping
-
½ dl
Valio Laktosfri yoghurt naturell 2,5%Njut av vår härligt krämiga naturella yoghurt utan laktos. Med sin milda, goda smak är…
- 1 msk pistagenötter, finhackade
Dela recept
Instruktioner
Overnight oats
- Blanda havregryn, yoghurt, honung, pistaschkräm, vanilj och salt i ett glas. Plasta och ställ in i kyl över natten.
Pistageyoghurt
- Rör ihop yoghurt och pistagekräm i en liten skål.
Topping
- Toppa din overnight oats med ett lager naturell yoghurt och ovanpå ett lager av pistageyoghurten. Strö över hackade pistagenötter.
Till recepten
Dela recept