
Förberedelsetid
Aktiv
5 min
Passiv
6 h
Totalt
6 h 5 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
4
stjärnor av fem
4 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 dl havregryn
- 1 msk chiafrön
- 1½ tsk kakao
-
1 dl
Valio Laktosfri mellanmjölkdryck 1,5%I Valio laktosfri mellanmjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
- 2 msk espresso
- 1½ tsk lönnsirap
- ½ krm salt
Topping
-
1½ dl
Valio Laktosfri grekisk yoghurt naturell 0,4%Krämig och len laktosfri grekisk yoghurt med låg fetthalt, goda bakterier och rik på protein.…
- ½ tsk vaniljpasta
- 1 tsk kakao
Dela recept
Instruktioner
- Blanda havregryn, chiafrön, kakao, mjölk, espresso, lönnsirap och salt i en skål. Plasta och låt stå i kyl 6 timmar eller över natten.
Topping
- På morgonen: Blanda grekisk yoghurt och vaniljpasta, fördela jämnt över overnight oatsen, pudra över kakao och dekorera eventullt med kaffebönor.
Till recepten
Dela recept