Fortsätt till innehållet
Pannacotta med hallonkefir

Pannacotta med hallonkefir

Pannacotta är en härligt somrig och uppskattad dessert. Denna är extremt lättlagad, smaksatt med hallon Kefir. Garnera gärna glasen med lite färska bär.

Pannacotta med hallonkefir

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder

Garnering

  • 0 kg färska bär, förslagsvis jordgubbar, blåbär eller

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 min.
  2. Mät upp grädden och vaniljsockret i en kastrull.
  3. Koka upp. Lyft bort pannan från spisen.
  4. Smält de avrunna gelatinbladen i den varma blandningen. Tillsätt kefiren i blandningen och blanda försiktigt så att blandningen inte skummar.
  5. Fördela pannacottan i serveringsglas. Använd en sked för att ta bort eventuella flikar från ytan. Täck med plastfolie och låt stelna i kylen i 3 till 4 timmar.
  6. Strax före servering: lägg de hackade bären på ytan och strö lite socker på ovanpå. Servera kall.

Till recepten


Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.