Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
3 h
Totalt
3 h 10 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 3 gelatinblad
-
1 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
-
3 dl
Valio Laktosfri kefir hallonValio laktosfri Kefir Hallon har en frisk hallonsmak och porlande konsistens. Passar bra att använda…
- 1 msk vaniljsocker
Garnering
- 0 kg färska bär, förslagsvis jordgubbar, blåbär eller
Dela recept
Instruktioner
- Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 min.
- Mät upp grädden och vaniljsockret i en kastrull.
- Koka upp. Lyft bort pannan från spisen.
- Smält de avrunna gelatinbladen i den varma blandningen. Tillsätt kefiren i blandningen och blanda försiktigt så att blandningen inte skummar.
- Fördela pannacottan i serveringsglas. Använd en sked för att ta bort eventuella flikar från ytan. Täck med plastfolie och låt stelna i kylen i 3 till 4 timmar.
- Strax före servering: lägg de hackade bären på ytan och strö lite socker på ovanpå. Servera kall.
Till recepten
Dela recept