Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
25 min
Totalt
35 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn220°C
Recension
4.5
stjärnor av fem
2 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 2 dl vetemjöl
- ½ tsk vaniljsocker
- ½ tsk bakpulver
- ½ tsk salt
-
4 dl
Valio Laktosfri mjölkdryck 3%I Valio laktosfri mjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
- 3 ägg
Topping
-
2 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- ½ dl hallonsylt
- 2 dl färska hallon
Dela recept
Instruktioner
Smet
- Värm ugnen till 220 °C. Smöra en muffinsplåt ordentligt med smör.
- Vispa ihop mjöl, vaniljsocker, bakpulver och salt i en bunke. Tillsätt hälften och mjölken och vispa till en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken och äggen.
- Fördela smeten i muffinsplåten, fyll bara upp till halva formen. Grädda i 20-30 minuter. Pannkaksmuffinsarna skall ha blivit gyllene innan du tar ut dem. Låt svalna lite innan servering.
Topping
- Servera med förslagsvis sylt och grädde eller grekisk yoghurt och färska bär.
Till recepten
Dela recept