Fortsätt till innehållet
Pannkakstårta med kvarg

Pannkakstårta med kvarg

Den perfekta tårtan för alla tillfällen! Frukost, kalas, mellanmål eller dessert.

Pannkakstårta med kvarg

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • 3 dl vetemjöl
  • ägg
  • 6 dl
    Valio Laktosfri mjölkdryck 3%
    I Valio laktosfri mjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
    Valio Laktosfri mjölkdryck 3% 1l
  • 25 g
    Valio Laktosfri smör
    Smör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
    Valio Laktosfri smör 500 g
  • 1 tsk strösocker
  • ½ tsk salt
  • 3  förpackningar á 200 g Valio Laktosfri kvarg hallon
  • 250 g frysta hallon
  • 1  paket hallon, färska

Instruktioner

Pannkakor

  1. Blanda mjöl, ägg och hälften av mjölken.
  2. Smält smör och tillsätt sockret. Blanda ner i smeten tillsammans med resten av mjölken och salt. Vispa till en slät smet.
  3. Stek pannkakorna i smör.

Montering

  1. Värm upp frysta hallonen tills det börjar puttra. Ta bort från värmen och addera hallonkvargen.
  2. Lägg en pannkaka på ett stort fat. Bred på hallonfyllningen och repetera tills alla pannkakor är slut.
  3. Täck hela tårtan med den kvarvarande kvargen.

Topping

  1. Lägg på färska hallon och servera.

Till recepten


Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.