
Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
45 min
Totalt
55 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn200°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 300 g pasta
- 600 g grönsaksblandning, frysta
- 150 g blåmögelost
- 1 tsk salt
- ½ tsk grovmalen svartpeppar
-
3 dl
Valio Laktosfri matgräddeValio laktosfri matgrädde kan användas i varm matlagning såsom soppor, såser och ugnsrätter. Tål långvarig…
-
3 dl
Valio Laktosfri mellanmjölkdryck 1,5%I Valio laktosfri mellanmjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
Dela recept
Instruktioner
- Tina grönsakerna.
- Koka pastan i saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen. Häll av, skölj och ställ åt sidan.
- Häll pastan och grönsaksblandningen i en rymlig ugnsform. Smula över osten och krydda med salt och peppar. Häll grädden och mjölken ovanpå.
- Ugnsbaka i 200 i °C i ca 45 minuter.
- Servera som vegetarisk helrätt eller som tillbehör.
Till recepten
Dela recept