Fortsätt till innehållet
Pastagratäng med tonfisk

Pastagratäng med tonfisk

Pastagratäng är vardagsmat när den är som bäst. Lägg ingredienserna i en ugnsfast form och låt ugnen göra resten av jobbet. Servera gärna med en sallad.

Pastagratäng med tonfisk

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder

Instruktioner

  1. Häll den okokta pastan i en ugnsform (ca 20 x 30 cm). Häll av vätskan från tonfisken.
  2. Blanda ner tonfisken och spenaten och häll över grytbasen. Tillsätt vatten i förpackningen, blanda runt och häll över innehållet så att allt kommer med. Blanda allt.
  3. Skeda över ostcrèmen. Sätt på ett lock eller folie.
  4. Grädda i ugnen på 200°C i ca 40 minuter tills pastan är genomkokt. Ta bort locket/foliet mot slutet av gräddningen.

Till recepten


Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.