Förberedelsetid
Aktiv
5 min
Passiv
40 min
Totalt
45 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn200°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 300 g pasta
- 200 g tonfisk, i olja eller vatten
- 65 g babyspenat
-
380 g
Valio Middagsmagi grytbas pomodoro italianMiddagsmagi grytbas pomodoro italian är en färsk grytbas gjord på en bas av tomat &…
- 2½ dl vatten
-
250 g
Valio Middagsmagi ostcrème jalapeñoMiddagsmagi ostcrème jalapeño har en god & fyllig ostsmak och en krämig konsistens. Den laktosfria…
Dela recept
Instruktioner
- Häll den okokta pastan i en ugnsform (ca 20 x 30 cm). Häll av vätskan från tonfisken.
- Blanda ner tonfisken och spenaten och häll över grytbasen. Tillsätt vatten i förpackningen, blanda runt och häll över innehållet så att allt kommer med. Blanda allt.
- Skeda över ostcrèmen. Sätt på ett lock eller folie.
- Grädda i ugnen på 200°C i ca 40 minuter tills pastan är genomkokt. Ta bort locket/foliet mot slutet av gräddningen.
Till recepten
Dela recept