Fortsätt till innehållet

Pastramitoast

En liten pepprig och god grillmacka med pastrami och chipotle - rökt jalapeño - är gott till en kopp the eller med en öl. Vill du ha en mildare smörgås går det bra med tomatpuré.

Pastramitoast

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder

Marinerad rödlök

  • rödlök
  • 3 msk rödvinsvinäger
  • 1 msk strösocker
  • 0 kg salt

Toast

  • 100 g
    Valio Laktosfri cream cheese naturell
    Valio laktosfri cream cheese är en naturell och krämig färskost som är god som pålägg…
    Valio Laktosfri cream cheese naturell 25% 200 g
  • 2 msk chipotlepuré
  • surdegsbröd, skivor
  • 150 g pastrami, skivad
  • 200 g ost, skivad

Instruktioner

  1. Skala och skiva löken. Tillsätt vinäger, socker och salt, blanda. Låt stå.
  2. Blanda färskost och chipotle. Bred ut blandningen på brödskivorna.
  3. Varva pastrami, ostskivor och lök på fyra brödskivor. Lägg på de fyra resterande bröden och tryck ihop.
  4. Grilla tills brödet är knaprigt och osten smält.
  5. Tips: Chipotle som puré brukar bland texmex produkterna men den finns även som torkad krydda. Ta bara 1-2 teskedar om det är den du använder.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.