
Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderMarinerad rödlök
- 1 rödlök
- 3 msk rödvinsvinäger
- 1 msk strösocker
- 0 kg salt
Toast
-
100 g
Valio Laktosfri cream cheese naturellValio laktosfri cream cheese är en naturell och krämig färskost som är god som pålägg…
- 2 msk chipotlepuré
- 8 surdegsbröd, skivor
- 150 g pastrami, skivad
- 200 g ost, skivad
Dela recept
Instruktioner
- Skala och skiva löken. Tillsätt vinäger, socker och salt, blanda. Låt stå.
- Blanda färskost och chipotle. Bred ut blandningen på brödskivorna.
- Varva pastrami, ostskivor och lök på fyra brödskivor. Lägg på de fyra resterande bröden och tryck ihop.
- Grilla tills brödet är knaprigt och osten smält.
- Tips: Chipotle som puré brukar bland texmex produkterna men den finns även som torkad krydda. Ta bara 1-2 teskedar om det är den du använder.
Till recepten
Dela recept