Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Passiv
35 min
Totalt
1 h 5 min
Svårighetsgrad
-
Erfaren kock
- Ugn120°C
Recension
4
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderPesto
- 2 basilikakrukor
- 1 vitlöksklyfta
- ½ dl parmesanost
- 1 dl olivolja
- 2 msk pinjenötter
Lammracks
- 1 kg lammracks
- 0 kg salt och svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
Pesto
- Blanda alla ingredienserna till peston i en mixer eller matberedare.
- Mixa till en pesto, smaka av med salt och peppar.
Lammracks
- Stek lammracksen runt om tills de får färg.
- Krydda med salt och peppar.
- Bred ut pesto på yttersidan.
- Lägg i en ugnsfast form och baka av i ugn 120° i ca 20 minuter tills innertemperaturen är ca 55°.
- Låt vila ca 15 minuter.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.