Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Totalt
15 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 3 rabarberstjälkar
- 1 dl äppelcidervinäger
- 1 dl vatten
- 1 dl strösocker
- 1 tsk salt
Dela recept
Instruktioner
- Skär rabarbern i små bitar och skölj dem noga.
- Koka upp vatten, vinäger, socker och salt i en kastrull.
- Lägg i rabarberbitarna i kastrullen och låt koka i ca 2 minuter.
- Stäng av värmen och låt rabarbern svalna i marinaden.
- Förvara i en burk i kylskåpet.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.