Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Passiv
26 h
Totalt
26 h 30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 4 rödlök
- 2 dl vatten
- 1 dl ättikssprit, 12%
- 2 dl strösocker
Dela recept
Instruktioner
- Skiva rödlöken tunt och lägg den i en stor skål.
- Koka vatten, ättika och socker och rör tills sockret har löst upp sig.
- Häll den varma marinaden över rödlöken. Vänd försiktigt.
- Täck skålen med plastfolie och låt stå i rumstemperatur i minst 2 timmar.
- Lägg rödlöken i en burk när den har svalnat och förvara i kylskåpet i minst 24 timmar.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.