Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
24 h
Totalt
24 h 15 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
4
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 2 morötter
- 1 kålhuvud
- 4 dl vatten
- 4 dl äppelcidervinäger eller ättikssprit, 12%
- 2 dl strösocker
- 2 tsk salt
- 2 kryddnejlikor
- 2 kryddpepparkorn
Dela recept
Instruktioner
- Skala morötterna. Skär kålen och morötterna i tunna skivor och lägg i en stor skål.
- Koka upp vatten, vinäger, socker, salt, nejlikor och pepparkorn i en kastrull.
- Häll den kokande marinaden över grönsakerna.
- Låt svalna i rumstemperatur. Täck skålen med plastfilm och förvara i kylskåp i minst 24 timmar.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.