Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 6 morötter
- 2 dl vatten
- 1 dl ättiksprit, 12%
- 2 msk strösocker
Dela recept
Instruktioner
- Tvätta morötterna ordentligt och hyvla de till tunna skivor.
- Koka upp vatten, ättiksprit och socker i en kastrull.
- Ta bort kastrullen från plattan och låt marinaden svalna.
- Häll marinaden över morötterna i burken/skålen och förvara den i kylskåpet i minst 24 timmar.
- Ju längre tid morötterna får stå i marinaden, desto mer smakfulla blir de. Nu är de picklade morötterna redo att serveras.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.