
Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
10 min
Totalt
20 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
- Ugn125°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 500 g pizzadeg (färdig)
- 150 g riven ost (cheddar)
- 4 varmkorv (exempelvis chorizo)
Toppa med
-
0 kg
Valio Middagsmagi ostcrème jalapeñoMiddagsmagi ostcrème jalapeño har en god & fyllig ostsmak och en krämig konsistens. Den laktosfria…
Dela recept
Instruktioner
- Mjöla en arbetsyta. Dela degen i 4 delar (125 g/bit).
- Stretcha ut degbitarna till en avlång form med hjälp av en kavel. Gör en fördjupning med fingrarna i mitten samtidigt som du sträcker ut degen ytterligare. Degen ska vara längre än varmkorven. Strö den rivna osten på botten i fördjupningen.
- Grilla eller stek korven. Håll korven varm genom att lägga dem i ugnen på låg värme (175ºC) eller i folie.
- Grädda bottnarna i pizzaugn i 400-450 grader i några minuter. Vänd på bottnarna om det behövs. Du kan även grädda bottnarna i vanlig ugn på 275 grader, lägg då degen på en plåt i 5-8 minuter, använd inte bakplåtspapper eftersom det kan brännas.
- Placera korven i det nygräddade brödet. Toppa sedan med dip, ketchup och de tillbehör du gillar.
- Kom ihåg! Om du köper fryst pizzadeg - kom ihåg att det tar en stund för degen att tina! Kontrollera på förpackningen hur lång tid det beräknas att ta. En pizzarulle med färsk pizzadeg går också alldeles utmärkt att använda.
Till recepten
Dela recept