Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Passiv
4 h
Totalt
4 h 30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderChokladglass
-
5 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- 1½ msk florsocker
- 2½ msk kakao
-
200 g
Valio Laktosfri kvarg vaniljLaktosfri kvarg med fyllig och rund smak av vanilj. God som den är tillsammans med…
Topping
-
1 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- 1 tsk vaniljsocker
- 10 polka-karameller
Dela recept
Instruktioner
- Vispa alla ingredienser till glassen till ett fluffigt skum.
- Häll blandningen i en form som rymmer ca 1 liter.
- Låt frysa i minst 4 timmar, gärna över natten.
- Vispa grädden och vaniljsockret och klicka på glassen.
- Krossa polka-karamellerna och lägg överst.
- Servera direkt!
Till recepten
Dela recept