Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 700 g mjölig potatis
-
75 g
Valio smör normalsaltatVårt smör kärnar vi på traditionellt vis med färsk grädde och en nypa salt för…
-
1 dl
Valio Laktosfri vispgräddeValio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
- 1 krm vitpeppar
- 2 krm salt
- 2 krm socker
- 1 krm malen muskotnöt
Dela recept
Instruktioner
- Skala potatisen och koka den mjuk. Det går fortare om du delar potatisen i mindre bitar. Häll av vattnet och mosa potatisen med en potatisstöt.
- Blanda ner smör och grädde lite i taget och smaka av med salt, vitpeppar, socker och muskotnöt.
Till recepten
Dela recept