Fortsätt till innehållet
Preppfrukost med overnight oats och chiapudding

Preppfrukost med overnight oats och chiapudding

Preppa veckans frukostar. Varva overnight oats och chiapudding i lager med blåbär och hallon. Toppa med krämig grekisk yoghurt, färska bär och lite honung. Perfekt för att göra flera portioner samtidigt som underlättar veckans frukostar. Med olika bär och toppings kan du enkelt variera smaken varje dag!

Preppfrukost med overnight oats och chiapudding

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder

Overnight oats

  • 3 dl
    Valio Laktosfri mellanmjölkdryck 1,5%
     I Valio laktosfri mellanmjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
    Valio Laktosfri mellanmjölkdryck 1,5% 1,5 L
  • 150 g havregryn
  • 1½ msk linfrön
  • 1 tsk vaniljpasta
  • ½ tsk kardemumma (stött)
  • 1 krm salt

Chiapudding

Montering

  • 1 dl färska blåbär och hallon

Topping


Instruktioner

Overnight oats och chiapudding

  1. Rör ihop alla ingredienser till overnight oats och chiapuddingen i två skålar. Rör om efter 10 minuter och ställ in i kyl 6 timmar eller över natten.

Montering

  1. Ta fram tre portionsburkar och fördela overnight oats i botten på burkarna. Toppa med lite hallon och blåbär. Fördela chiapuddingen över bären.

Topping

  1. Toppa med grekisk yoghurt, pumpakärnor mer bär och honung. Plasta och ställ i kyl.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.