Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
6 h
Totalt
6 h 15 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderOvernight oats
-
3 dl
Valio Laktosfri mellanmjölkdryck 1,5%I Valio laktosfri mellanmjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
- 150 g havregryn
- 1½ msk linfrön
- 1 tsk vaniljpasta
- ½ tsk kardemumma (stött)
- 1 krm salt
Chiapudding
- 3 msk chiafrön
-
2 dl
Valio Laktosfri mellanmjölkdryck 1,5%I Valio laktosfri mellanmjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
- 2 krm vaniljpulver
Montering
- 1 dl färska blåbär och hallon
Topping
-
1½ dl
Valio Laktosfri grekisk yoghurt naturell 0,4%Krämig och len laktosfri grekisk yoghurt med låg fetthalt, goda bakterier och rik på protein.…
- 1 dl färska blåbär och hallon
- 3 tsk pumpakärnor
- 1½ msk honung, flytande
Dela recept
Instruktioner
Overnight oats och chiapudding
- Rör ihop alla ingredienser till overnight oats och chiapuddingen i två skålar. Rör om efter 10 minuter och ställ in i kyl 6 timmar eller över natten.
Montering
- Ta fram tre portionsburkar och fördela overnight oats i botten på burkarna. Toppa med lite hallon och blåbär. Fördela chiapuddingen över bären.
Topping
- Toppa med grekisk yoghurt, pumpakärnor mer bär och honung. Plasta och ställ i kyl.
Till recepten
Dela recept