Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Passiv
10 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarbröd
- Ugn175°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 10 färska dadlar, urkärnade
- 3 ägg
- 1 dl bovetemjöl
- ½ dl kokosflingor
- 3 msk kokosolja
- 5 msk kakao
- 1 tsk bakpulver
-
180 g
Valio PROfeel® proteinpudding chokladValio PROfeel® proteinpudding är ett gott och krämigt mellanmål med smak av fyllig choklad. Produkten…
- 1 krm havssalt
Dela recept
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175°C.
- Mixa dadlarna med äggen i en matberedare. Tillsätt resterande ingredienser förutom proteinpuddingen och mixa till en slät smet.
- Fyll muffinsformar till hälften med smet, lägg i en klick proteinpudding och fyll på med resten av smeten.
- Grädda i ugnen i ca 10 minuter tills de är genomgräddade. Låt svalna.
Till recepten
Dela recept